CASE DA ABITARE Frontpage Coverstory

    A huge open space for everyday life. A loft designed by Viennese architect Alexander Loebell for his family.
    A former factory, more than two hundred sqare meters in the centre of Austria`s capital. A completely open space, inspired by Andy Warhol`s Factory. But with one difference. Instead of being a set for work of art and performances, it`s a set for the theatre of every day. This building was a disused factory near the Augarten, Vienna´s oldest garden, north of the city between the Donaikanal and the Danube.
    It benefits from a strategic location with lots of green space, and yet is only ten minutes from the city centre. And it makes such a large home: a loft of two hundred and sixty square meters, many floors, a complete scenario and ideal residence for a familiy of four. Particulary because every detail has been specially designed to meet the needes of those four. You can`t get better than that. The designer/owner is fourty-year old Austrian Architect Alexander Loebell,......
    English Text passage from CASE DA ABITARE, October 2010

    pdf